Ajankohtaista

Lasten Ring Musiikkitalossa

Lasten RING tiivistää Wagnerin massiivisen teoskokonaisuuden koko perheen elämykseksi

Helsingin juhlaviikoilla Suomen ensi-iltansa saava Lasten RING tuo Richard Wagnerin neljästä oopperasta koostuvan massiivisen teoskokonaisuuden Musiikkitaloon koko perheelle sopivana elämyksenä.
Saksan Bayreuthin oopperajuhlilla vuonna 2018 nähty esitys saa Helsingissä suomenkielisen, visuaalisesti näyttävän tulkinnan, joka tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset.
Lasten RINGistä nähdään kaksi esitystä 23.–24. elokuuta.

RINGin tarinassa seikkailevat ihmisten lisäksi mytologiset hahmot, jumalat ja maahiset, metsän eläimet ja merenneidot. Tarina kietoutuu mystisen Nibelungin sormuksen ympärille, jonka kaikki haluavat omistaa, sillä sormuksen avulla voi hallita maailmaan.

Bayreuthin oopperajuhlien johtaja Katharina Wagnerin ja Markus Latschin konseptiin pohjautuvan teoksen tuottaa Suomessa Teatro Productions. Solisteina kuullaan nousevia sekä kokeneita suomalaisia Wagner-laulajia, ja orkesterina toimii Helsingin kamariorkesteri. Esitysten suojelijana toimii basso Matti Salminen.

Lisätiedot ja esiintyjien esittelyt: www.teatro.fi/ring

Wagner-kirjoja nyt myös Fugasta

RWKY:n kirjoja “Tannhäuser, Vuoren Venus ja Pyhä Elisabeth”, “Venetsia kuin uni – Wagnerin mukana Venetsiassa” sekä “Toiveiden Wien – Richard Wagner -dokumentaatio” on myynnissä myös Fugan myymälässä  Helsingin Musiikkitalossa:   www.fuga.fi

Wagner-aiheinen t-paita

RWKY on teetättänyt ainutlaatuisen Wagner-aiheisen T-paidan. Paidan rinnassa on karikatyyrinen Wagner-kuva, hihassa RWKY-teksti ja -logo. Paitaa on tehty mustana ja valkoisena (mustat paidat loppuunmyyty!).

Paidan hinta 20 euroa + lähetyskulut Suomessa 2,50 euroa/kpl.

Tilaa paita/paidat maksamalla paitahinta ja lähetyskulut Richard Wagner -kulttuuriyhdistys ry:n tilille 660100-1037282. Kirjoita maksuun viestiksi “paita”, kappalemäärä, kokomerkintä “M” tai “L” sekä nimesi ja osoitteesi.

Ulkomaille tilattaessa lähetä ensin sähköposti osoitteeseen sihteeri@rwky.fi, lähetämme sitten maksuohjeet.